Sejlads ud af Randers fjord 28 april
Sammen med vennerne sejlede vi vores nye sejlbåd Maxi 84 Rosenvind hjem fra Randers.
Første video er fra sejladsen ud af Randers fjord.
I Randers fik vi oplyst at isvinteren havde flyttet lidt rundt på sideafmærkningerne af sejlrenden, og de var ikke blevet rettet endnu.  3sm. efter Udbyhøj havde isen flyttet de grønne sideafmærkninger, og det medførte at vi lige satte os på grunden. Vi kunne dog selv komme fri ige,  Vinden var tiltaget og kom fra NØ og dette betød nogle rigtig trælse bølger hvor vi bankede pæle i ca. 1 halv time inden vi kunne sætte kursen mod nord.




----------------
 

Mariager fjord 28 april 2011

Da vi kom til Mariager fjord havde vinde taget en del af igen, og vi havde besluttet at gå ind til ankerbøjerne ude ved Als Odde. Men vi var så tidelig på året så bøjerne var ikke udlagt endnu, så vi fortastte ca. 4 sm. og smed så krogen for at nyde en skøn frokost.
Hadsundbroen var under renovering så der var kun gennemsejling på hele klokkesletter, så vi skulle afpasse frokosten således at vi kunne remme broen kl. 1400. Men på broen var man kommet til renovering af selve brolåsene, så der var plac. en traktor på hver broklap, Vi kontaktede brovagten og fik aftalt at han kunne få et par folk til at komme og flytte de 2 maskiner, således at vi kunne komme igennem kl. 1800. Så begyndte besætningen at råbe på forplejning.


 

Sejlads 22-8-2011
Preben Svend og jeg var på en dejlig sejlads, hvor vi fik afprøvet sejlads kun med storsejlet.
Vi har afprøvet sejlads kun med rullegenua, samt med begge sejl.
På turen til Mariager sejlede vi lidt kryds med bidevind. Hjem fra Mariager fik vi afprøvet agten for tværs.


 

 
Margrethe og Jørgens Bom Frandsen
Lav din egen hjemmeside med mono.net